ВИДЕО: На пилатес час се користат кученца наместо тегови

На пилатес час се користат кученца наместо тегови

We are unable to display this videoВо фитнес студио во Сан Антонио беше одржан час по пилатес каде теговите беа заменети со кученца со цел да се поткрене јавната свест за потребата од вдомување на кученца.