ВИДЕО: Евровизиската песна на Израел моментално е прва во кладилниците (видео)

Евровизиската песна на Израел моментално е прва во кладилниците (видео)Netta ќе го претставува Израел годинава на Евровизија во Лисабон. Песната „TOY“ e нетипична и моментално прва во кладилниците. 

Сепак, мислењата се поделени. Вам како ви се допаѓа?