ВИДЕО: Рози Хантингтон-Вајтли ја открива нејзината рутина за совршен изглед

Рози Хантингтон-Вајтли ја открива нејзината рутина за совршен изгледБританскиот супермодел, Рози Хантингтон-Вајтли, во кратко видео покажува која е нејзината рутина за шминкање и кои се тајните зад нејзиниот совршен изглед.