ВИДЕО: 20 момчиња со кои Кендал Џенер се има состанувано

20 момчиња со кои Кендал Џенер се има состануваноЉубовниот живот на Кендал Џенер не е толку исфорсиран како оној на нејзините сестри. Таа се обидува да не открива многу на оваа тема, но со кои момчиња се има состанувано досега?