ВИДЕО: Како да ја подготвите брокулата за да не се изгубат потребните хранливи состојки?

Како да ја подготвите брокулата за да не се изгубат потребните хранливи состојки?Доколку и вие досега сте ја вареле брокулата, сте ја подготвувале на погрешен начин, бидејќи така се губат хранливите состојки. Погледнете зошто и како треба отсега да ја подготвувате.