ВИДЕО: Како изгледа животот на децата на милијардерите?

Како изгледа животот на децата на милијардерите?Нивните родители може да ги задоволат апсолутно сите нивни желби и тие имаат малку поинаков начин на живот од нивните врсници. Ѕирнете како изгледа животот на децата на милијардерите!