ВИДЕО: 15 најубави, многу помлади, сопруги на милијардерите

15 најубави, многу помлади, сопруги на милијардеритеКога е љубовта во прашање, особено ако сте милијардер, годините се само бројка. Запознајте ги младите жешки сопруги на некои светски милијардери!