ВИДЕО: Што се случува со вашиот мозок ако вежбате премногу?

Што се случува со вашиот мозок ако вежбате премногу?Вежбањето и физчката активност е добра за вас, но ако мислите дека прекумерното вежбање е уште подобро, грешите. Претераната физичка активност може да биде полоша за вас и да направи оштетувања. Погледнете што значи тоа и како влијае на здравјето ако сте „зависник од вежбање“.