ВИДЕО: 15 докази дека не треба да купувате матурски фустан преку интернет

15 докази дека не треба да купувате матурски фустан преку интернетИзбирањето на фустан за матура е навистина значајно искуство од животот на секоја девојка. За да не го паметите како нешто лошо не порачувајте матурски фустан преку интернет, често тој може воопшто да не изгледа како на фотографиите. Овие девојки имаа такво искуство!