ВИДЕО: Најгрубото крштевање кое се граничи со давење во вода

Најгрубото крштевање кое се граничи со давење во водаТвитер корисниците кренаа узбуна заради бизарното видео на грчки епископ кој крштева мало бебе во сад со осветена вода. Чинот е повеќе груб и ризичен, отколку свет.