ВИДЕО: 15 тинејџерки кои ги носеа матурските фустани на нивните мајки децении подоцна

15 тинејџерки кои ги носеа матурските фустани на нивните мајки децении подоцнаНекои девојки наместо да трошат вртоглави суми за матурски фустани, отвораат во плакарот на нивните мајки и им даваат нов живот на старите фустани. Некои од фустаните се совршени додека другите само со некои мали поправки се направени совршени. Замислете колку убаво се чувствуваат нивните мајки кога ги гледаат своите наследнички во вакво издание!