ВИДЕО: Блогерка од Кина се претвори во Мона Лиза со помош на шминка

Блогерка од Кина се претвори во Мона Лиза со помош на шминкаСо едноставно контурирање на лицето, оваа девојка успеа да се претвори во Мона Лиза. Сличноста е неверојатна.