ВИДЕО: 20 строги правила кои децата на Викторија и Деjвид Бекам мора да ги почитуваат

20 строги правила кои децата на Викторија и Деjвид Бекам мора да ги почитуваатДејвид и Викторија Бекам имаат тон обврски, но секогаш одвојуваат време за квалитетно минато време со семејството. Нивниот најстар син Бруклин вели дека сфатил дека неговите родители се познати дури кога наполнил 13 години. 

Дејвид и Викторија ги учат децата дека во животот мора напорно да работат ако сакаат да постигнат успех. Нивните деца имаат строги правила околу користењето на социјалните мрежи и строг распоред на обврските во текот на денот, затоа што дисциплината е особено на цена во ова семејство.