ВИДЕО: Првиот трејлер за Bohemian Rhapsody - филмот за Фреди Меркјури и Queen

Првиот трејлер за Bohemian Rhapsody - филмот за Фреди Меркјури и QueenBohemian Rhapsody е филмот кој ја следи и обработува музичката кариера на Queen и биографската приказна на Фреди Меркјури, а премиерата е најавена за ноември 2018-та година. Пред само неколку часа беше објавен првиот трејлер.