ВИДЕО: Како ќе изгледа саканата на фамозниот Кристијан Греј во новиот филм?

Како ќе изгледа саканата на фамозниот Кристијан Греј во новиот филм?Дакота Џонсон стекна светска слава со улогата на Анастасија Стил, саканата на фамозниот Кристијан Греј во „Fifty shades“. Но, по завршувањето на оваа трилогија, таа работи на снимање на нешто сосема поинакво. Станува збор за филмот „Suspiria“, во кој глуми амбициозна танчарка, а кој ќе биде промовиран во ноември. Како изгледа Дакота во оваа улога?