ВИДЕО: Кога докторите си ја работат работата од срце

Кога докторите си ја работат работата од срце

We are unable to display this videoВидеото снимено во клиниката Sheffield Children's Hospital ќе ви го разубави денот. Доктори учат танц потези за на уникатен начин да ја испратат дома малата пациентка.