ВИДЕО: 10 свадбени традиции од други земји

10 свадбени традиции од други земјиКако што во Македонија има свадбени традиции, така има и во другите земји низ светот. Од кал до брашно, дали сте знаеле дека во Шкотска врз младоженците се фрлаат различни работи? Дознајте за некои интересни свадбени традиции од другите земји!