ВИДЕО: Најважните и најубавите моменти од кралската свадба во 3 минути

Најважните и најубавите моменти од кралската свадба во 3 минутиДоколку не ја следевте кралската свадба која се одржа на 19-ти мај, во следното видео можете да ги видите најважните моменти во 3 минути - од пристигнување на гостите, младоженецот и невестата, до разменување завети и поздравување со фановите низ градот.