ВИДЕО: Љубезен човек помага на бебе-лебед да му се врати на семејството

Љубезен човек помага на бебе-лебед да му се врати на семејствотоНепознат човек нашол бебе лебед кое залутало далеку од своето семејство, па решил да му помогне да се врати онаму каде што припаѓа.