ВИДЕО: Детенце за првпат пробува благ, газиран пијалак

Детенце за првпат пробува благ, газиран пијалакПробувањето на нов пијалак е секогаш посебно доживување, посебно ако се работи за газиран сок без да знаеш што те чека, како детенцево.