ВИДЕО: Секоја фотографија од Чарлс и Дијана ја говори истата голема лага

Секоја фотографија од Чарлс и Дијана ја говори истата голема лагаНа поголемиот дел од официјалните фотографии Чарлс изгледа доминантно и повисоко од Дијана, но дали знаете дека тие двајца биле иста висина и ова била исценирано? Чарлс на овој начин бил претставуван како надмоќен и глава на семејството.

Дознајте и други факти за Чарлс и Дијана!