ВИДЕО: Жедна верверичка пие вода од шише на турист

Жедна верверичка пие вода од шише на туристВидеото е снимено во Аризона, каде високите температури ја оставиле жедна оваа верверичка. За среќа, туристот ѝ го понудил своето шише.