ВИДЕО: 10 познати личности кои им дадоа неверојатно скапи подароци на свои фанови

10 познати личности кои им дадоа неверојатно скапи подароци на свои фановиПознатите личности сакаат да си купуваат убави работи, но понекогаш купуваат и за своите фанови. Кајли Џенер на пример на нејзиниот најголем фан му подари чанта Louis Vuitton од 2.000 долари. Кои други ѕвезди се познати по дарежливоста?