ВИДЕО: 20 строги правила кои Меланија Трамп мора да ги почитува

20 строги правила кои Меланија Трамп мора да ги почитуваКога ќе помислите на Прва дама, сигурно гледате како на улога од соништата, но дали е лесно постојано да се биде во фокусот во вниманието и да се однесувате според строго одредени правила? Меланија Трамп не смее да отвора прозорец во Белата Куќа, поради безбедност, а тоа не смее да го прави ниту кога ја транспортираат со автомобил. Што друго ѝ е забрането?