ВИДЕО: 10 ѕвезди со катастрофални изведби на химната

10 ѕвезди со катастрофални изведби на химнатаИако пеењето на химната е голема чест во музичката кариера, некои ѕвезди токму тогаш потфрлаат. Дали од трема, притисок или недоволно подготвување, никој не знае.