ВИДЕО: Средовечен пар открива дека наскоро ќе добијат внуче

Средовечен пар открива дека наскоро ќе добијат внучеЌерката решила низ едноставен подарок да им открие дека очекуваат принова во семејството, односно дека наскоро тие ќе станат баба и дедо. На дедото му треба малку повеќе време да сфати, но реакцијата е повеќе од емотивна.