ВИДЕО: Колку чини колекцијата на шминка на една обожавателка на убавина?

Колку чини колекцијата на шминка на една обожавателка на убавина?Шминкерката Michaela Podolsky ја покажува цела нејзина колекција на шминка, кажува кои ѝ се омилени производи за шминка, нега на кожа и коса и се обидува да ја погоди вредноста на цела колекција која е пресметана на крајот на видеото.