Порака во шише


Порака во шише

Ако сте љубител на делата на Николас Спаркс, и сте ја читале „Порака во шише“  сигурни сме дека ќе се сетите на ова делче.

poraka-vo-sise

Ние веруваме дека е доволно добро и вредно да се сподели со сите вас:

„Ако откриеш нешто што е во состојба да ти го парализира цело тело, најдобро е да се обидеш за тоа да дознаеш што повеќе. Ако едноставно го занемариш тоа чувство, никогаш нема да дознаеш што можело да се случи, а тоа е, во секој случај полошо отколку да откриеш дека си згрешил на самиот почеток. Зашто ако си згрешил можеш да одиш понатаму во животот не обѕирајќи се назад и не прашувајќи се себеси што можело да се случи.“

„Во светот што ретко кога можам да го разберам, постојат ветрови на судбината кои дуваат кога најмногу ги очекуваме. Понекогаш тие имаат сила на урагани, а некогаш само ќе не погалат по образот. Во секој случај, не можеме да негираме дека тие постојат, затоа што често ни ја носат иднината која не можеме да ја избегнеме.“

Би можело да ве интересира:

10 забавни факти за оние кои сакаат да научат нешто ново Следниве факти не се од суштинско значење за вашето образование, но ќе ви се нај...
Не можете да кивнете додека спиете: 14 факти за сите кои сакаат да нау... Постојат толку многу нешта што можете да ги научите за светот околу нас, а одвре...
10 вистини во кои ќе се пронајдете ако имате братучетка блиска како се... Во многу семејства братучетките се навистина блиски, дури и како сестри. Ако е т...