Изум на денот: Кригла која не го блокира погледот кон телевизорот


Изум на денот: Кригла која не го блокира погледот кон телевизорот

Животот е постојана борба. Во таа борба некои работи се важни, некои помалку важни, а некои се круцијални. Една од оние во последната категорија дефинитивно е гледањето на телевизија и пиењето пиво во исто време. Секој кој ќе каже дека тоа е невозможно, време е да го открие решението.

izum-na-denot-krigla-koja-ne-go-blokira-pogledot-kon-televizorot-1.jpg

izum-na-denot-krigla-koja-ne-go-blokira-pogledot-kon-televizorot-2.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Рековте, жените и мажите се еднакви? Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едност...
Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
9 работи за кои никому не должите извинување Постојат работи за кои треба да се извините и работи за кои не треба да се објас...