Кој е вашиот скапоцен камен според месецот на раѓање?


Кој е вашиот скапоцен камен според месецот на раѓање?

Секој месец си има карактеристичен скапоцен камен, па според тоа во кој месец сте родени, лесно ќе го откриете оној кој најмногу одговара на вашата енергија и вашиот темперамент. Може да го носите како накит или како амајлија за среќа.

koj-e-vasiot-skapocen-kamen-spored-mesecot-na-raganje-1.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Не е лесно да се биде мајка... (фото) „Само седи дома со детето и после се жали уморна била. Е како така кога не оди н...
Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
Астро ќоше: Што му е храна за душата на секој хороскопски знак? Малку е потребно за среќа? Некому вкусен оброк, додека на други бакнување и фант...