9 продукти заради кои целулитот постојано се таложи


9 продукти заради кои целулитот постојано се таложи

Со оглед на тоа што целулитот е непријател број еден на убаво обликуваното тело, секој човек сака да најде начин како да го намали или барем спречи неговото таложење.

9-produkti-zaradi-koi-celulitot-postojano-se-talozi-1.jpg

Следните 9 прехранбени продукти го имаат спротивниот ефект – го олеснуваат таложењето на масти и ја задржуваат водата во телото, па затоа нутриционистите препорачуваат да ги избегнувате:

9-produkti-zaradi-koi-celulitot-postojano-se-talozi-2.jpg

Би можело да ве интересира:

Фламинго душек на кој сакаме да го дочекаме летото со цело друштво (фо... Иако летото ни се чини далеку, точно знаеме каде сакаме да го дочекаме – на флам...
Победник на лотарија ги подигнал парите носејќи маска, за роднините да... Маж од Јамајка решил дека сака да остане анонимен додека ја собира наградата од ...
Астро ќоше: Колку лаже секој хороскопски знак? Колку често лагите ви се алатка за да се извадите од некоја ситуација? Дали пост...