Фламинго душек на кој сакаме да го дочекаме летото со цело друштво (фото)


Фламинго душек на кој сакаме да го дочекаме летото со цело друштво (фото)

Иако летото ни се чини далеку, точно знаеме каде сакаме да го дочекаме – на фламинго душек на вода.

flamingo-dushek-na-koj-sakame-da-go-docekame-letoto-so-celo-drustvo-001.jpg

Оваа година забораваме на душеците во облик на крофни, друга вкусна храна или еднорози и летните замисли „ги селиме“ на ова XXL фламинго.

На него, ќе собере минимум уште петорица ваши пријатели.

Тотална релаксација на вода:

flamingo-dushek-na-koj-sakame-da-go-docekame-letoto-so-celo-drustvo-01.jpeg

flamingo-dushek-na-koj-sakame-da-go-docekame-letoto-so-celo-drustvo-02.jpeg

flamingo-dushek-na-koj-sakame-da-go-docekame-letoto-so-celo-drustvo-03.jpg

flamingo-dushek-na-koj-sakame-da-go-docekame-letoto-so-celo-drustvo-04.jpeg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

8 знаци дека сте достигнале зрелост Годините не се мерка за ништо и тоа многупати во животот се докажало како точно....
Астро ќоше: Каков „микс“ е вашиот хороскопски знак? Дали сте борбени, но кршливи длабоко во себе? Дали сте судир на соништата и реал...
Важна лекција низ една илустрација: Трите најдобри учители во животот Кога најмногу учите? Кога сте тажни и разочарани? Кога ќе ви го скршат срцето и ...