Фото вест: Грците секогаш „знаат“ каде да ги постават телевизорите


Фото вест: Грците секогаш „знаат“ каде да ги постават телевизорите

Следното одење во Грција, ако сте во приватно сместување, штом влезете во собата - побарајте каде е сместен телевизорот.

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-001.jpg

Сигурно ќе имате материјал за фотка како овие во продолжение:

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-1.jpg

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-2.jpg

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-3.jpg

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-4.jpg

foto-vest-dnevna-doza-televizori-vo-grcki-smestaj-5.jpg

Би можело да ве интересира:

Фото доказ дека ракописот на Меган Маркл е нереално совршен Меган Маркл се истакна во многу кралски активности, а за време на некои од нив ф...
Моите цели vs. твоите цели (фото) Дали приоритет ви се парите и луксузот или хранењето на душата со убавините на п...
Бебето спие мирно - до мигот кога мајката ги затвора очите (фото) Работите со правосмукалката, па ви ѕвони телефонот, па трубат автомобилите од ул...