На што сè е спремна една жена, за добра фотка од плажа?


На што сè е спремна една жена, за добра фотка од плажа?

Женската итрина е чудо, посебно кога треба да се искористи во цел на убавината.

na-sto-se-e-spremna-edna-zena-za-dobra-fotka-od-plaza-01.jpg

Оваа девојка е пример дека ако доволно добро си ги знаете аглите, со права поставеност на телото може да бидете Инстаграм модел, иако реалноста е далеку поразлична.

И понатаму верувате во идеалните пропорции кои ги гледате на фотките од плажа?

na-sto-se-e-spremna-edna-zena-za-dobra-fotka-od-plaza-02.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Моите цели vs. твоите цели (фото) Дали приоритет ви се парите и луксузот или хранењето на душата со убавините на п...
Според трите последни цифри од бројот - Што ви треба за да бидете среќни? Ако им веруваме на забавните фото-вести, оваа може да ви открие што ви треба за ...
Која професија ви е „судена“ според буквите од името и презимето? Дали некогаш сте помислиле на тоа што ви е судено да бидете и што најмногу сакат...