Астро ќоше: Што ќе направи секој хороскопски знак ако дојде крајот на светот?


Астро ќоше: Што ќе направи секој хороскопски знак ако дојде крајот на светот?

Дали ќе се криете и ќе барате засолниште, ќе снимате за на Инстаграм или само ќе се помирите со судбината?

astro-kjoshe-shto-kje-napravi-sekoj-horoskopski-znak-ako-dojde-krajot-na-svetot-01.jpg

Има многу холивудски филмови чија тематика е крајот на светот, па со оглед на климатските промени, загаденоста и пренаселеноста, ова сценарио и не е така нереално.

Сепак, нема да имаме црни мисли, само ќе се пошегуваме на оваа тема.

Ќе поставиме хипотетичка ситуација дека се случува тоа. Како ќе реагирате вие според хороскопскиот знак?

astro-kjoshe-shto-kje-napravi-sekoj-horoskopski-znak-ako-dojde-krajot-na-svetot-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
Астро ќоше: Еден потег како да го освоите секој хороскопски знак Некои хороскоспки знаци паѓаат на самодоверба, други на интелектуални разговори,...
Астро ќоше: На што не може да одолее секој хороскопски знак? Што му е омилено на секој хороскопски знак? Која е работата на која не може да о...