5 токсични работи од кои треба да се откажете веднаш


5 токсични работи од кои треба да се откажете веднаш

5-toksichni-raboti-od-koi-treba-da-se-otkazhete-vednash-01.jpg

Дали сум доволно добар/а? Дали вредам? Што ќе кажат другите за мене? Дали да го преземам тој чекор?

Престанете веднаш! Време е за промени.

5-toksichni-raboti-od-koi-treba-da-se-otkazhete-vednash-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Рековте, жените и мажите се еднакви? Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едност...
9 работи за кои никому не должите извинување Постојат работи за кои треба да се извините и работи за кои не треба да се објас...
Според трите последни цифри од бројот - Што ви треба за да бидете среќ... Ако им веруваме на забавните фото-вести, оваа може да ви открие што ви треба за ...