Астро ќоше: На што е „алергичен“ секој хороскопски знак?


Астро ќоше: На што е „алергичен“ секој хороскопски знак?

Како вие би ја завршиле реченицата „Алергичен/на сум на...“, а како тоа би го направил Зодијакот според вашиот хороскопски знак?

astro-kjoshe-na-sto-e-alergicen-sekoj-horoskopski-znak-2.jpg

Кој е алергичен на апстрактни поими, а кој на конкретни, секојдневни предмети и појави?

astro-kjoshe-na-sto-e-alergicen-sekoj-horoskopski-znak-001.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Животно мото по кое се води секој знак Oд кое животно мото се води секој хороскопски знак? Со која мисла низ глава знац...
Астро ќоше: По што е посебен секој хороскопски знак? Секој хороскопски знак се истакнува по нешто. Дали по убавината, хуморот или по ...
Астро ќоше: На што не може да одолее секој хороскопски знак? Што му е омилено на секој хороскопски знак? Која е работата на која не може да о...