Анксиозноста има многу лица и облици...


Анксиозноста има многу лица и облици...

Пред да кажете „ништо не ми е“, добро размислете колку е сериозно да ги туркате проблемите под тепихот, посебно ако се работи за потенцијална анксиозност.

anksioznosta-ima-mnogu-lica-i-oblici-001.jpg

Анксиозноста не секогаш значи меланхолија и тага, понекогаш има многу различни облици и форми во кои јасно се покажува.

Дел од нив:

anksioznosta-ima-mnogu-lica-i-oblici-2.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Рековте, жените и мажите се еднакви? Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едност...
За кои 8 работи мора да станете сериозни во животот? (фото) Во ред е да го сфаќате животот како забава и да сакате да го искористите максиму...
Како да се грижите за своето ментално здравје? (фото) Постојано сме во трка по нови цели, постојано сме растргнати на сите страни, нè ...