Кинескиот Владимир Путин (фото)


Кинескиот Владимир Путин (фото)

Маж од руралните средини на Кина стана интернет сензација, откако по социјалните мрежи се откри неговата сличност со Владимир Путин.

kineskiot-vladimir-putin-01.jpg

Ло Јуанпин живее во селото Luntszyuy и е вреден работник кој тврди дека ништо не се променило откако стекнал интернет слава благодарение на физичката сличност со Путин.

Уверете се сами во сличноста:

kineskiot-vladimir-putin-02.jpg

kineskiot-vladimir-putin-03.jpg

kineskiot-vladimir-putin-04.jpg

kineskiot-vladimir-putin-05.jpg

kineskiot-vladimir-putin-06.jpg

Би можело да ве интересира:

Победник на лотарија ги подигнал парите носејќи маска, за роднините да... Маж од Јамајка решил дека сака да остане анонимен додека ја собира наградата од ...
Рековте, жените и мажите се еднакви? Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едност...
Според трите последни цифри од бројот - Што ви треба за да бидете среќ... Ако им веруваме на забавните фото-вести, оваа може да ви открие што ви треба за ...