Мини упатство за деновите кога сте тажни


Мини упатство за деновите кога сте тажни

mini-upatstvo-za-denovite-koga-ste-tazhni-01.jpg

Во миговите кога чувствувате дека ништо не ви оди рака и кога не гледате зрак светлина во иднина, најважно е да запомните само едно – да не се откажете. Затоа што ќе биде подобро.

Секогаш кога ќе дојдат тмурни денови мотивирајте се сами се со помош на овие 5 инспиративни мисли:

mini-upatstvo-za-denovite-koga-ste-tazhni-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Мини водич: Како да се грижите за себе оваа есен? Во ладните есенски денови, важно е да не западнете во депресија, туку да најдете...
Рековте, жените и мажите се еднакви? Тука не се работи за феминизам или борење за женските права. Се работи за едност...
Астро ќоше: Какви се хороскопските знаци кога се тажни? Какви се хороскопските знаци кога ќе им потонат сите бродови? Дали се мразат себ...