Некој генијалец направил четки за чистење тоалет во облик на Доналд Трамп (фото)


Некој генијалец направил четки за чистење тоалет во облик на Доналд Трамп (фото)

Доналд Трамп од денес може да ви го исчисти тоалетот – буквално.

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-01.jpg

Некој генијалец се сетил дека „бујната“ жолта коса на претседателот на САД може да има и втора намена. Па, така, сега се продаваат четки за чистење на тоалет со неговата коса како четка.

Чинат 23,50 долари и може да се нарачаат онлајн.

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-02.png

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-03.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-04.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-05.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-06.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-07.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-08.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-09.jpg

nekoj-genijalec-napravil-cetki-za-cistenje-toalet-vo-oblik-na-donald-trump-10.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Неделен план за чистење со кој куќата секогаш ќе свети Ако постојано чистите, а сепак ништо не ви изгледа доволно чисто, тогаш ви треба...
Бабичка во автобус во Русија - копија на Доналд Трамп Неколку часа пред Доналд Трамп да се сретне со рускиот претседател Владимир Пути...
Предизвик: Одберете само две капсули Од многуте вирални, онлајн предизвици, денес издвојуваме една интересна фотка ко...