Фустан монтка - за сите кои мразат да се дотеруваат кога е ладно (фото)


Фустан монтка - за сите кои мразат да се дотеруваат кога е ладно (фото)

Што се случува кога високата мода ќе реши да дизјнира по женското расположение, кога надвор температурите се минусни? Веројатно ова:

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-01.jpg

Монтка фустаните се дело на брендот Moncler и доаѓаат во повеќе бои и комбинации од нијанси.

Направени се од материјал за јакна и се со должина до земјата, за случајно да не ви застуди и задува од некаде.

Очигледно се воделе по тоа што жените мразат да се дотеруваат за свечености кога надвор е ладно:

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-02.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-03.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-04.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-05.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-06.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-07.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-08.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-09.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-10.jpg

fustan-montka-za-site-koi-mrazat-da-se-doteruvaat-koga-e-ladno-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Охрид низ објективот на српската блогерка Тамара Калиниќ Тамара Калиниќ е млада девојка од Србија која успешно ги спојува своите две паси...
Што се случува со куферот на секој хороскопски знак, за време на патув... Кој се пакува „лесно“, а кој решава дека му требаат 70 парчиња гардероба за 3-дн...
Астро ќоше: Какви стануваат хороскопските знаци кога ќе испијат малку ... Алкохолот на сите им делува различно, па додека едни не можат да престанат да зб...