4 фази во животот: Верувате во Дедо Мраз, па станувате Дедо Мраз


4 фази во животот: Верувате во Дедо Мраз, па станувате Дедо Мраз

Кога сте мали едвај чекате да дојде Дедо Мраз и да ви остави пакетче под елката затоа што бевте добри цела година.

4-fazi-vo-zhivotot-veruvate-vo-dedo-mraz-pa-stanuvate-dedo-mraz-01.jpg

Постојано размислувате како тој успева да влезе низ оџакот и сакате да ги гледате сите филмови посветени на овој стар добар дедо со бела брада.

Потоа доаѓа фаза кога не верувате во него и уште 2 други фази по неа.

4 фази во животот:

4-fazi-vo-zhivotot-veruvate-vo-dedo-mraz-pa-stanuvate-dedo-mraz-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Дали животот ви е тежок, скап или убав? Секој знае да се пожали од животот во одреден момент, но ако ги поделиме хороско...
8 знаци дека сте достигнале зрелост Годините не се мерка за ништо и тоа многупати во животот се докажало како точно....
Астро ќоше: Една работа која му е најважна на секој хороскопски знак в... Што ви е на прво место во животот? Дали тоа се парите и луксузот или љубовта и д...