Добра нога држиш дечко!


Добра нога држиш дечко!

 Дечково се нашол во погрешен момент на местото. Ова е една од оние фотографии кои даваат поинаква слика на реалноста. Како и да е - добра нога дечко. Wink

dobra-noga-decko

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: Која е најчестата лага која ја изговара секој хороскопски ... Сите понекогаш кажуваме некои лаги без лоша намера, по кои многумина може да нè ...
Астро ќоше: Што крие секој хороскопски знак? Посесивен Стрелец или нервозен Јарец, која карактеристика ја кријат хороскопскит...
Астро ќоше: Која му е најголемата мана на секој хороскопски знак? Ги заборавате родендените на блиските луѓе, 24/7 живеете на кафиња или постојано...