Најдобрата маска за Халовин


Најдобрата маска за Халовин

Католиците ја слават „Ноќта на вештерките“ или Халовин. Ова е една од најукатните маски, со заштитниот знак на оваа вечер - тиквата.

najdobrata-maska-za-halovin

Би можело да ве интересира:

Астро ќоше: На што е „алергичен“ секој хороскопски знак? Како вие би ја завршиле реченицата „Алергичен/на сум на...“, а како тоа би го на...
Астро ќоше: Дали животот ви е тежок, скап или убав? Секој знае да се пожали од животот во одреден момент, но ако ги поделиме хороско...
Една вистина за лојалноста која ја научивме од бракот на Мишел и Барак... Мишел и Барак Обама се еден од вечните парови кои без многу зборови и лекции ја ...