„Таа е родено меме“ - „Лутиот“ поглед на новородено девојче го освои светот (фото)


„Таа е родено меме“ - „Лутиот“ поглед на новородено девојче го освои светот (фото)

Малата Изабела Пареира уште во првите моменти од нејзиниот живот изгледа сфатила дека светот е суров и понекогаш треба да покажеш „луто лице“.

taa-e-rodeno-meme-lutiot-pogled-na-novorodeno-devojche-go-osvoi-svetot-01.JPG

Изабела е бебето од фотографијата која го освои светот. Уште во првите моменти по раѓањето, таа му упатила навистина „лут“ поглед на лекарот. Дури и нејзината мајка изјавила дека Изабела е родено меме.

Бразилецот Родриго Кунстман е фотографот што го овековечил моментот и кој изјави: „Се сметам за благословена личност. Се чувствувам како да сум добил на лотарија.“

Тој вели дека повеќето бебиња плачат откако ќе се родат, но Изабела е посебен случај.

Мајката на Изабела вели дека девојчето уште ги „вежба“ изразите на лицето и кога била гладна или требало да ѝ се промени пелената, таа правела слична „лута“ гримаса како на фотографијата.

Ова девојче веќе почнало да се однесува како возрасен.

taa-e-rodeno-meme-lutiot-pogled-na-novorodeno-devojche-go-osvoi-svetot-foto-003.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

За кои 8 работи мора да станете сериозни во животот? (фото) Во ред е да го сфаќате животот како забава и да сакате да го искористите максиму...
Астро ќоше: Дали животот ви е тежок, скап или убав? Секој знае да се пожали од животот во одреден момент, но ако ги поделиме хороско...
Неделен план за чистење со кој куќата секогаш ќе свети Ако постојано чистите, а сепак ништо не ви изгледа доволно чисто, тогаш ви треба...

Спонзорирани линкови: