Тајниот живот на храната и пијалаците прикажан низ смешни илустрации


Тајниот живот на храната и пијалаците прикажан низ смешни илустрации

Chow Hon Lam е името на илустраторот кој во моментот работи во Куала Лумпур. „Сакам да раскажувам приказни. Ќе го погледнам она што го јадам и ќе се обидам да замислам доколку сум на нивното место, што би направил? Би имал ли некакво хоби?“

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite-01.jpg

Овие прашања Chow Hon Lam ги одговорил преку серија хумористични илустрации прикажувајќи го „тајниот“ живот на одредени видови храна и пијалаци.

Погледнете ги и насмејте се:

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (12).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (11).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (10).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (9).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (8).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (7).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (6).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (5).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (4).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (3).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (2).jpg

Tajniot-zivot-na-hranata-i-pijalacite (1).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна (фото) Кога се работи за готвење, некои луѓе имаат природен талент... за катастрофи во ...
Фото докази зошто жените живеат подолго од мажите Жените почесто го практикуваат советот два пати мери, еднаш сечи, додека мажите ...
Никогаш досадни - ретро вицoви за плавуши кои ќе ве насмеат Ви фали малку смеа во животот? Вицовите кои никогаш не ни здосадуваат се оние со...