Загатка за генијалци
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
vozac na kamion 22-06-2018
magacioner 22-06-2018


Загатка за генијалци

Решение: 410

Како?

1. Соберете ги двете цифри за да ја добиете втората (вторите) цифра (цифри) од решението.

2. Одземете ги двете цифри за да ја добиете првата цифра од решението.

Лесно, ама треба да ти текне ;-)

Искрено, ја решивте без помош?Би можело да ве интересира:

Што кажува за вас начинот на кој куцате на телефон? Што е тоа што сите го правиме секојдневно и во најголем дел од денот? Секако, ку...
Загатки за оние со развиена логика: Ќе успеете ли да ги решите за 10 с... Ако сте од оние кои мислат дека сите проблеми на светот имаат логично објаснувањ...
Детективска загатка: Која пилула е отровна? Тим детективи имаат задача во која треба да им помогнете. Ставете се во улога на...