Разговарајте со Господ


Разговарајте со Господ

igod-povekjeРазговарајте со Господ во реално време. Прашајте го било што, а тој ќе одговори и тоа во истиот момент! Нешто што мора да се проба! За жал само на англиски...

 

Би можело да ве интересира:

Тест на карактерот: Каде би сакале да сте во моментов? Сами покрај некое мало мирно езерце, на плажа на море или со нозете во студени в...
Квиз за концентрација: После кое прашање ќе се откажете? Дали сакате мозокот да ви работи со полна пареа, без паузи и прекини, без одмори...
Тест: Која жена ви изгледа најстара? Колку пати сте се нашле во ситуација да треба да процените колку години има неко...