Колку брзо забележувате детали: За 3 минути пронајдете ги сите 13 предмети на сликата


Колку брзо забележувате детали: За 3 минути пронајдете ги сите 13 предмети на сликата

Иако дел од облиците ќе ги пронајдете за неколку секунди и работата ќе ви се чини лесна, не судете толку брзо.

kolku-brzo-zabelezuvate-detali-za-3-minuti-pronajdete-gi-site-13-predmeti-na-slikata-01.jpg

Имате само 3 минути да ги пронајдете сите 13 облици на сликичката лево.

Трикот е во тоа што облиците се извадени од најситните делови на цртежот, па мора да имате добро истренирани очи и цврста концентрација за да успеете.

Многу мал број од оние кои пробале успеале да го решат предизвикот во одреденото време. А, вие?

Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Што прави 5-тата сестра? Како се забавувате вие со вашите браќа и сестри? Во ова семејство атмосферата е ...
Тест на карактерот низ оптички илузии - Бирајте внимателно! Црно-белите оптички илузии се навидум наједноставните кои може да постојат, но с...
Тест низ 10 прашања: Дали имате опсесивно компулсивно нарушување? Се сеќавате ли на Монк, кој сакаше сè да биде под конец и во совршен ред? Дали и...